Niet alleen mensen die mumet maken. Blijkbaar zijn dieren niet minder nauwgezet.
Voor degenen die bekend zijn met reguliere huisdieren, zoals honden en katten, kunt u zich natuurlijk al de andere kant realiseren. Maar hoe zit het met andere wilde dieren? Nou, ze hebben zeker hun eigen verhalen.
Soms worden wilde dieren onderschat omdat het niet dicht bij de mens staat. We missen aandacht voor hun intuïtie, intelligentie en altruïsme.
Zelfs in het dierenrijk variëren ze zoals mensen, inclusief persoonlijkheid. Het volgende is een lijst van introverte dieren, gezien vanuit introverte types volgens de Myers-Birggs (MBTI) -indicator:

1. Uil (INTP)
over uil plop feit mythe bijschrift citaten beschrijving poëzie in engels uitleg a b.inggris b engels arabisch verhaal rapport tekst tekst expositie film fabel filosofie interessante observatie citaat verzen van de koran ga naar huis samenvatting wit t-shirt dieren handhaven u mobiele video x pax 2 aanpassing 3 beschikt over 4 afbeeldingen 5 8 soorten
INTP staat voor Introverted, Intuitive, Thinking en Perceiving.
Je zou kunnen zeggen, uilen zijn vergelijkbaar met INTP-achtige karakters die logisch denken. Ze zijn kalm, maar toch attent. Ze houden ervan & # 39; solo-spelers & # 39; te zijn. Interactie met andere uilen wordt alleen gedaan vanwege de paringsbehoeften. Ze zijn inderdaad onafhankelijk.
Uilen zijn niet erg vriendelijk, maar ze zijn behoorlijk wijs en ontvankelijk. Wanneer u er huisdieren van maakt, behouden uilen hun wilde kant, behalve als de eigenaar het vanaf een kleine leeftijd grootbrengt. Een uil temmen is echter geen gemakkelijke missie. Vol uitdagingen.
2. Luiaard (ISFP)
dieren zoals hangen, dieren aan bomen, dieren aan bomen, dieren die in bomen leven, dieren die in bomen nestelen, welke dieren nesten in bomen, dieren die in bomen nestelenLuiaard – afbeeldingsbron: wattpad.com
ISFP staat voor Introverted, Sensitive, Feeling en Perceiving.
Net als mensen met ISFP-persoonlijkheid, zijn luiaards ook typische individuen die gemakkelijk in de omgang zijn, ontspannen en van vrede houden. Luiaard verkiest confrontatie te vermijden. Ze leven echt en genieten van het huidige moment. Ze kunnen zachtaardig, zorgzaam en attent zijn voor collega-luiaards.
Luiaards kunnen afhankelijk zijn van hun eigenaren wanneer ze worden gemaakt in huisdieren. Voedsel en verzorging moeten goed worden overwogen. Het zijn langzame dieren, maar ze hebben eigenlijk voldoende ruimte en bezit nodig om te klimmen. Dieren met een levensverwachting van ongeveer 30 jaar worden als kindvriendelijk beschouwd.
3. Herten (ISFJ)
Engelse dieren, Engelse sterren, dierennamen in het Engels, dierennamen in het Engels, Engelse dieren, Engelse dierennamen
ISFP staat voor Introverted, Sensing, Feeling and Judging.
Een deel van de ISFJ, herten zijn kalme dieren. Maar ze zijn erg alert en gevoelig. Ze zijn ook goede waarnemers van hun omgeving, dus het is zeer nuttig om gevaar te vermijden. Ze zijn erg voorzichtig, proberen altijd roofdieren te vermijden en kiezen ervoor om de drukte van de straat niet aan te gaan.
Zelden kan iemand een hert houden. De meeste zijn dus nog steeds wild. Maar er zijn ook mensen die sinds hun jeugd voor herten zorgen. Zodat ze, wanneer ze opgroeien, loyale en vriendelijke huisdieren worden. Ze kunnen ook speciale training volgen. Het is gewoon dat het leven in het huis niet ideaal is. Ze willen nog steeds het bestaan ​​van andere herten. Ze zijn ook comfortabeler om in een zeer brede arena te leven.
4. Octopus (INTJ)
giftige octopus inkt, meest giftige octopus, foto's van giftige octopus, giftige blauwe ring octopus, of vergiftigde octopus, giftige octopus, giftige octopus, giftige octopus
INTJ staat voor Introverted, Intuitive, Thinking and Judging.
Net als INTJ zijn deze zeedieren ook intelligent, onafhankelijk en creatief. Ze zijn slim genoeg om te meten, wanneer problemen moeten worden afgebroken en wanneer uitdagingen te zwaar zijn. Anders dan bij het zoeken naar voedsel. Dan zullen ze zich concentreren op het jagen en alles negeren. Zelfs een octopus kan in een vissersboot stappen en krabben stelen door een bestaande doos te openen. Ze aarzelen ook niet om weg te rennen van het aquarium als ze honger hebben.
5. Wolf (INFJ)
wolf dierbeschrijving, wolf dier komt uit, wolf dier trouw, wolf meest loyale dier, wolf dier filosofie, wolf dier classificatie, wolf dier beschrijving in het Engels, wolf dier betekenis, wolf dier activiteit, wolf dier kenmerk
INFJ staat voor Introverted, Intuitive, Feeling and Judging.
INFJ staat bekend als een creatief en inspirerend persoon. INFJ is ook gevoelig voor het voelen van de emoties van anderen. Ironisch genoeg zijn ze zelf niet goed in het uiten van zichzelf. Bovendien zijn ze niet gemakkelijk om vertrouwen te geven. Deze INFJ-figuur houdt zich bezig met het welzijn van familie en goede vrienden. Ongetwijfeld wordt INFJ vaak gezien als een figuur van leider en beschermer. Maar ze worden ook als mysterieus en complex beschouwd.
Het wolvenleven is niet geschikt voor het menselijk leven. Ze hebben een zeer grote ruimte nodig om te oefenen en de buffelzijde te kanaliseren. Ze houden van jagen, rennen en bewegen altijd – kunnen niet stil zijn. Bovendien zijn wolven ook niet gemakkelijk te voorspellen en kunnen ze gevaar veroorzaken.
6. Beaver (ISTJ)
typische dieren in singapore, dieren in singapore, dieren in singapore voor morgen, dieren in singapore, namen van dieren in singapore, zeldzame dieren uit singapore, beroemde dieren in singaporeOtter / Otter – afbeeldingsbron: skedaddlewildlife.com
ISTJ staat voor Introvert, Sensing, Thinking and Judging.
ISTJ is een typische harde werker en logisch. ISTJ leeft georganiseerd en is gebonden aan teamregels. Maar ze zijn niet sociaal. Mannelijke en vrouwelijke bevers vechten ook af en toe, tot het punt dat littekens vaak op hun billen verschijnen. Otters worden niet aanbevolen als huisdieren. Om te genieten en te leven hebben ze een rivier nodig.
Zelfs als mensen vijvers bieden, moet u ijverig zijn in het schoonmaken, omdat de bever routinematig urineert. De mogelijkheid dat de bever niet stil kan staan, zal ook uw huishoudelijke apparaten beschadigen. Laat staan ​​in huisvesting, soms heeft de dierentuin ook moeite om deze dieren te onderhouden.
7. Meerkat / Suricate (INFP)
introverte dieren, introverte dierenMeerkat – afbeeldingsbron: keywordbasket.com
INFP staat voor Introverted, Intuitive, Feeling en Perceiving.
Als INFP-dier hebben stokstaartjes een loyaal karakter tegenover hun familie en vrienden. Ze kunnen samenleven en waarden handhaven tussen stokstaartjes. Meerkatgedrag illustreert idealisme en vrede. Ze hebben nieuwsgierigheid en staan ​​open voor nieuwe dingen. Maar wanneer zijn dichtste figuur wordt bedreigd, kan de stokstaart zo agressief zijn.
Net als de meeste INFP's zijn stokstaartjes eigenlijk vriendelijk en gemakkelijk in de omgang. Maar ze blijven ook waakzaam. In zijn wilde leven verdelen stokstaartjes taken. Sommigen zoeken voedsel en anderen bewaken een verblijfplaats. Stokstaartjes zijn vrij moeilijk om huisdieren te maken, omdat ze kinderen kunnen verwonden en uw bezittingen kunnen beschadigen. Bovendien kunnen hun zorg en voedsel ook uw zak leegmaken.
8. Huiskatten (ISTP)

welke dieren zijn afstandelijk, welke dieren zijn afstandelijk, welke dieren zijn afstandelijk, waarom zijn er dieren die graag alleen wonen
ISTP staat voor Introverted, Sensing, Thinking en Perceiving.
Katten betreden natuurlijk de introverte rijen dieren.
Ze staan ​​bekend als gereserveerd, maar ook analytisch. Dus proberen ze altijd een oplossing te vinden voor een probleem. Alleen verveelt de kat zich snel. Ze zijn altijd hongerig naar het volgende avontuur. De naam is ook ISTP, een kat kan durven springen en rennen. Ze zijn onwetend, willen niet gebonden zijn aan regels of voorschriften en staan ​​voor gek met opmerkingen van iemand.
Huiskatten hebben meestal een veel kleinere maat en zijn niet zo gevaarlijk. Maar ze komen uit een familie van katten zoals bobcat, luipaard en tijger. Zodat de instincten niet veel verschillen. Ze houden ervan om prooien te bekijken en te stalken, klauwen te verscherpen, te springen, te klimmen, enz. Soms zullen ze socialiseren. De rest willen ze liever alleen zijn en genieten van meer & # 39; me time & # 39; tijd.
Ben je zelf een introvert? Dieren zijn dus introverte mensen. #RD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in