Wolverine is niet alleen een fictief personage in de strip en de titel van de X-Men-film van Marvel, maar verwijst ook naar een zoogdier. Hoewel hij op een beer lijkt, maar Wolverine is nauwer verwant aan Wezel. Dit middelgrote dier staat bekend om zijn woeste en sterke karakter. De grootte is misschien klein, maar de kracht is erg groot.
Wolverine is comfortabeler in dichte bos- en berggebieden. Bijvoorbeeld in Europa, Canada, Noord-Amerika, de poolcirkel, enz. Soms dwaalt wolverine ook boerderijen en open gebieden af ​​op jacht naar voedsel.
Wolverine dieren zijn, foto's van Wolverine dieren, feiten van Wolverine dieren, wat is Wolverine dieren, Wolverine dieren, Wolverine dieren zijn, Wolverine dierenWolverine dieren – afbeeldingsbron: oregonconservationstrategy.org
Hier volgen algemene feiten over veelvraatdieren:
Koninkrijk: Animalia
Phylum: Chordata
Klasse: Mammalia
Bestelling: carnivoor
Familie: Mustelidae
Geslacht: Gulo
Latijnse naam: Gulo gulo
Type: Zoogdieren
Dieet: Carnivoor
Afmeting: 65-87 cm
Gewicht: 10-31 kg
Maximale snelheid: 48 km / uur
Levensduur: 10-15 jaar
Lifestyle: eenzaam
Beschermingsstatus: bedreigd
Kleur: zwart, wit, zandkleur, bruin
Huidtype: harig
Favoriete eten: Caribou Meat
Habitat: dicht bos en bergen
Hoofdprooi: Caribou, lam, eland, kip en eieren
Roofdieren: mensen, beren, wolven
Speciale kenmerken: beerachtig uiterlijk, lange en scherpe klauwen
wilde beesten, dodelijke vicieuze dieren, eet wilde dieren, wilde dieren prooi op mensen, wilde dieren eten mensen, wilde dieren prooi van mensen, omnivore wilde dieren, wilde dieren uit de Nijl, vechtende wilde dieren, unieke wilde dieren, wilde dieren wikipedia, wallpapers wilde dieren, wrede dieren, wrede dieren, wrede dieren in de wereld, wrede dieren in de wereld
Als vleesetend dier verslindt wolverine ook andere dieren. Of het nu gaat om ratten, vogels, eieren en andere kleine dieren in de zomer. Maar in de winter, waar voedselbronnen worden verminderd, jaagt veelvraat op grotere dieren zoals kariboes, herten, schapen, enz.
Ja, veelvraat kan op dieren jagen die veel groter zijn dan hij. Maar ze hebben de neiging om liever de gejaagde resultaten van andere roofdieren op te ruimen. Wanneer een groter roofdier erin slaagt om zijn prooi te ontwortelen, zal wolverine bang worden door grommen en scherpe tanden tonen. Nadat het roofdier vertrekt, zal veelvraat de rest van het spel benadrukken.
Wolverine heeft sterke kaken en scherpe tanden, dus het is een gevaarlijk beest. Ze zijn ook in staat om groot vlees en botten te vernietigen zonder genade. Bovendien zijn de klauwen ook lang en sterk. Ze zijn goed in het gebruiken om een ​​prooi in een hinderlaag te lokken, zichzelf te verdedigen, te klimmen en te graven.
Wolverine heeft een gelijkenis met stinkdier, wat een doordringende vloeistof is, als een teken dat alles wat er in de buurt komt onmiddellijk moet verdwijnen. Om zichzelf tegen koude temperaturen te beschermen, vertrouwen ze op hun dikke vacht. Terwijl zijn grote voeten echt hielpen de stappen glad te maken bij het oversteken van de zachte sneeuw.
Als territoriaal dier zal wolverine alle vermogen uitoefenen om zijn territorium te verdedigen. Het zijn geen typische snelle dieren die op de loer liggen en hun prooi achtervolgen. Maar het zijn goede klimmers. Wolverine blijft op een boom of rots en wacht dan op het juiste moment om op zijn doel te springen.
Vrouwelijke Wolverine kan 2-3 baby's tegelijk bevallen. Ze zullen voor hun baby's zorgen tot een leeftijd van 10 weken. Dan is de veelvraatbaby sterk genoeg om zelfstandig te jagen en te leven.
De levensverwachting van Wolverine wordt voorspeld rond 8-13 jaar. Maar sommige wolverines die in gevangenschap leven, kunnen tot 20 jaar duren.
Helaas is veelvraat een van de bedreigde diersoorten. De bevolking blijft dalen omdat zijn habitat blijft verdwijnen. Bovendien is het aantal veelvraatachtigen ook relatief hoog. Wolverine dier. #RD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in