Gisteren, 5-6 oktober 2019, had een van de pej9.com-teams de gelegenheid om naar Bandung te reizen, om precies te zijn bij UPBS (Ultra Animal Husbandry in South Bandung).
Alhamdulillah, daar ontmoette een mooie vriend, vriendelijk en niet arrogant, noem het gewoon een roos (rood: pseudoniem), evenals een knappe JBS-beveiliging, behoorlijk knap ook. ^ _ ^
Niet iedereen kan UPBS invoeren, dus we voelen ons heel gelukkig om vrienden te hebben die daar werken.
Naar onze mening is er een paradijs voor liefhebbers van melkkoeien, vooral het type FH (Friese Holstein), stel je de koeienpopulatie op de boerderij voor met ± 4000 staarten. Koeien voeren is voedzaam, hun koeien zijn gezond, de melkproductie per koe is niet minder dan 30 liter per dag, sommige bereiken zelfs 50 liter melk per dag.

Laten we een paar van de foto's bekijken die daar zijn genomen;
pangalengan upbs, bandung upbs, cileunca upbs, pt pangalengan upbs, pangalengan upbs bandung west java
pt ultra ranch bandung selatan, ultra ranch bandung selatan, ultra profiel ranch bandung zuid, adres pt ultra ranch bandung selatan
melkstal
ultra ranch bandung selatan, pt ultra ranch Bandung bandung, ultra profiel ranch bandung zuidMelkmelkatmosfeer bij UPBS
goedkope kalfkoeien verkopen, goedkope kalfkoeien kopen en verkopen in West-Java, mannelijke kalveren verkopen in PT Ultra Bandung SouthVrouwelijk kalf op de ultra boerderij
Hoewel elke gast die daar komt, nog steeds onder toezicht van werknemers en veiligheid moet staan, maar het doet niets af aan ons geluk om daar te zijn.

Goed nieuws voor degenen die een mannelijk FH-pedet nodig hebben
Op grote bedrijven zoals deze ultra, zijn er bijna elke dag geboorten van kalveren (kalveren). Alleen koeien worden grootgebracht voor toekomstige regeneratie van melkkoeien, terwijl mannetjes worden verkocht.
kalf fh prijzen, fh kalf prijzen, fh kalf prijzen
Neem nu contact op met Mang Jajang voor iedereen die een kalfskalfleeftijd nodig heeft van 2 dagen tot 2 weken tegen een lage prijs, van 2,7 miljoen tot 3.000.000. Door op de onderstaande Whatsapp-link te klikken, merk je op dat je verwijzingen niet verwijdert van zodat je over prijzen kunt onderhandelen.
bestel bij  koop goederen bij  koop producten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in