De titel als de grootste vogel valt op een struisvogel. Mannelijke struisvogels kunnen tot meer dan 2 meter groeien. Naast de jumbo-afmetingen worden ze ook de snelste vogels. Tijdens het hardlopen kan de snelheid in korte tijd 50 km / u raken.
het snelste dier in rennen, het snelste dier op aarde, enkele van de snelste dieren, de snelste dierenfoto ter wereld, de snelste dierenfoto, de snelste dierenfoto ter wereld, de snelste dierenfoto, de snelste dieren die rennen, de snelste rennende dieren, de snelste rennende dieren ter wereldStruisvogels, hebben ongelooflijke loopsnelheid
Hoewel het een & # 39; bird & # 39; wordt genoemd wat identiek is aan het vermogen om te vliegen, struisvogels kunnen niet vliegen. Het is begrijpelijk dat hun lichaamsgewicht meer dan 100 kg kan zijn, dus ze zijn redelijk zwaar genoeg om te drijven. Wanneer hij zich in gevaar voelt, kiest deze vogel ervoor zo snel mogelijk weg te rennen. Zo niet, dan zullen ze ook plat op de grond liggen met de bedoeling zich te verbergen voor roofdieren.
Het belangrijkste voedsel van struisvogels is insecten en larven die overvloedig in de grond voorkomen. Ze kunnen zelfs hun hoofd in de grond "zinken" om het gewenste voedsel te krijgen. Eenmaal in het nauw gedreven, kunnen ze hard en sterk uitschoppen, wat dodelijk kan zijn voor iedereen, inclusief mensen.

Het volgende is algemene informatie over struisvogels:
Koninkrijk: Animalia
Phylum: Chordata
Klasse: Aves
Bestelling: Struthioniformes
Familie: Struthionidae
Geslacht: Struthio
Latijnse naam: Struthio Camelus
Type: Vogel
Dieet: Omnivoor
Grootte: 1,8-2,7 meter
Betang-vleugels: 1,5-2 meter
Gewicht: 63-10 kg
Maximale snelheid: 74 km / uur
Levensduur: 50-70 jaar
Lifestyle: in groepen
Staat van instandhouding: soorten met een laag risico
Kleur: Chocolade, roze, zwart, wit, essen
Huidtype: Harig
Favoriete eten: gras
Habitat: savanne en woestijngebieden
Hoofdprooi: gras, zaden, wortels, bloemen
Roofdieren: leeuwen, hyena's en cheeta's
Speciale kenmerken: lange nek, lange benen, kleine vleugels
Kameel oorsprong
Deze grote vogel komt oorspronkelijk uit Afrika. In het verleden woonden ze ook in het Midden-Oosten. Struisvogels worden op grote schaal gefokt voor hun huid, vlees en veren. Struisvogeleieren worden de grootste vogeleieren ooit. De grootte is 10 keer meer jumbo dan het gemiddelde kippenei. Maar voor sommige regio's kunnen struisvogeleieren een van de meest gewilde heerlijke menu's zijn.

In totaal zijn er 5 soorten struisvogels (struisvogel in het Engels) die verspreid zijn in Oost- en Centraal-Afrika. Hun variaties bepalen de kleur en grootte. Struisvogels hebben een verwantschap met de kiwi in Nieuw-Zeeland en emoes in Australië.
Struisvogelvoedsel
Als omnivoor eten struisvogels vaak allerlei soorten voedsel. Ze kunnen dieren en planten verslinden. Struisvogels eten graag gras, zaden, bladeren, bloemen, wortels, reptielen, insecten en soms ook kleine zoogdieren.
Struisvogel roofdieren
Struisvogels nodigen veel roofdieren uit, zoals cheeta's, leeuwen en krokodillen. Bovendien zijn struisvogels ook kwetsbaar om door mensen te worden bejaagd. Struisvogelveren en vlees kunnen een verleidelijke vangst zijn.
struisvogel is een etend dier, struisvogel betekent, struisvogelvoedsel is, de struisvogel is Engels, struisvogel is in het Engels, wat struisvogel is, struisvogel vandaan komt, struisvogel in Engelse taal, struisvogelclassificatie
Struisvogel kuddes
Wanneer ze in een kudde leven, lijken mannelijke struisvogels dominant. Ze begeleiden vrouwelijke struisvogels en jonge kinderen. In het broedseizoen bouwen mannelijke struisvogels gemeenschappelijke nesten met een grootte van ongeveer 3 meter op de grond. Het nest is zo ontworpen dat de vrouwelijke struisvogel zijn eieren comfortabel kan leggen.

Gewoonlijk zitten er meer dan 20 eieren in het nest. De incubatietijd duurt 6 weken. Na de geboorte beschermt een mannelijke struisvogel zijn jongen. Ze leren hun nakomelingen ook om zelfstandig te eten en te leven.
Maar slechts enkelen zijn erin geslaagd om veilig uit te komen en te groeien. Anderen zullen binnenkort worden aangevallen en opgegeten door hyena's en wolven. Struisvogels, oorsprong, eigenschappen en favoriete gerechten. #RD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in