Soorten sierplanten die giftige stoffen bevatten. Sommige soorten sierplanten zijn inderdaad potentieel gevaarlijk. Maar dat betekent niet dat het verboden is of niet kan worden gehandhaafd. U moet echter rekening houden met de gevolgen voor kinderen of huisdieren. Omdat ze meestal worden aangetast door het sap. Vooral als de bladeren of bloemen van de plant worden gegeten. Natuurlijk kan het effect fataal zijn.
Welnu, hier is een lijst met giftige en gevaarlijke sierplanten voor kinderen en huisdieren:

Gunung Lily / Lily of the Valley
de meest geurende soort bloem, de meest geurende bloemnaam, de meest geurende bloemnaam, de meest geurende bloemplant, de meest geurende bloem
Slecht nieuws voor liefhebbers van petite bloemen, waaronder ook de meest geurende bloemen. Als het wordt ingenomen en de giftige stof cardiale glycosiden wordt ingenomen, moet u mogelijk met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Symptomen zijn onder meer diarree, braken, duizeligheid en huiduitslag. Als het niet onmiddellijk wordt behandeld, kunnen de gevolgen zeer fataal zijn, net zo dodelijk als de dood.
Ricinusboom
giftige sierplanten om ons heen, giftige sierplanten, giftige sierplanten in de wereld, dodelijke giftige sierplanten, sier maar giftige planten, 7 giftige sierplanten
Deze plant kan zowel een genezer als een moordenaar zijn. Jatropha speelt inderdaad een rol als een traditionele behandeling, inclusief het behoud van gezond haar en huid. Maar deze plant kan je ook doden.
Volgens gegevens van Cornell University of Agriculture of Life Sciences bevatten de zaden een van de meest giftige natuurlijke stoffen. Zelfs één zaad kan een kind doden. Giftig eiwit alias ricine in planten kan diarree, braken en ernstige uitdroging veroorzaken.
Digitalis / Foxglove
is het waar dat giftige sierplanten, giftige sierplanten om ons heen, dodelijke giftige sierplanten, sierplanten die gifstoffen bevatten, de meest giftige sierplanten
Wees waakzaam, laat u niet misleiden door het kleurrijke uiterlijk van deze plant. Het uiterlijk is alsof een bel ook vaak de belangrijkste attractie is. Maar vergeet niet, als de sierplanten verbindingen bevatten die functioneren om hartfalen te behandelen. Wanneer u het gebruikt, bent u net als een hartmedicijn waarvan de dosering en het gebruik niet zijn voorgeschreven door uw arts.
Wisteria
meest geurende bloem geur, de meest geurende bloem in Japan, de meest geurende en mooie bloem, de mooiste en meest geurende bloem, de meest geurende bloemsoort, de meest geurende bloemnaam, de meest geurende bloem ter wereld, de meest geurende bloem plant, de meest geurige bloem ter wereld
Deze prachtige kruipende plant brengt inderdaad zelden gevaar voor de mens met zich mee. Maar de zaden kunnen zo giftig zijn voor katten, honden en paarden. Ze kunnen overgeven en diarree hebben, dus je hebt een dierenarts nodig om ze te overwinnen.
Lelie
soorten lelies en afbeeldingen, soorten rode lelies, soorten parijslelies, soorten bloemen van vredeslelie, soorten soorten lelies, verschillende soorten lelies, lelies van grote uienplanten, soorten tulpen in Indonesië, soorten lelies
Lily is een van de meest populaire sierplanten. Maar de lelie van het geslacht Hemerocallis bracht slecht nieuws voor katten. Als het een beetje wordt ingeslikt, kan dit leiden tot acuut nierfalen en de dood.
Blije bladeren / Dieffenbachia
giftige plant voor alle soorten kattendieffenbachia (blije bladeren) blijkt gevaarlijk en giftig voor katten en honden – afbeeldingsbron: deskgram.net
Deze schoonheid blijkt bij inname een martelend gif te bevatten.
Narcistisch / Narcis
planten die gifstoffen bevatten voor honden, plantengevaren voor honden
Het meest giftige deel van deze plant is de knol. Als je een hond graaft, moet je goed nadenken wanneer je deze plant wilt behouden. Als de knollen worden ingeslikt, kan de hond marteling ervaren. Of het diarree, braken, tremoren, convulsies en hartritmestoornissen is.
hortensia
sierplanten die vergif bevatten
Planten die een goede populariteit hebben, bevatten blijkbaar serieuze gifstoffen. Wie is niet verrast, want hortensia's hebben cyanide die je leven zo verstoord kan maken.
Boter / Oleander
hagen, hagen, hagen, hagen
Wil je een bloeiende roze, rood of wit, het effect is even gevaarlijk als je deze plant inslikt. Zelfs een kind kan gewond raken door een blad in te slikken. Symptomen zijn onder meer een vertragende hartslag, slaperigheid en beven.
Rododendron en Azalea
gevaarlijke planten voor katten, giftige planten voor katten, giftige planten voor katten, giftige planten voor katten
In bloei zien deze bloemen er heel mooi uit. Uw hek en tuin moeten een interessante plek zijn vanwege de aanwezigheid van deze plant. Maar achter zijn schoonheid, opgeslagen gifstoffen die slechte gevolgen hebben. De bladeren, bloemen en stengels kunnen ervoor zorgen dat een persoon moeite heeft met ademhalen, maagpijn, verlamming, ademhalingsproblemen, zelfs de dood.
Water hemlock
giftige sierplanten om ons heen, dodelijke giftige sierplanten, sierplanten die giftige stoffen bevatten, de meest giftige sierplanten
Planten met kleine bloemen kunnen als onkruid worden beschouwd, dus je moet ze verwijderen. Maar je moet het echt laten sluiten, vooral er zijn huisdieren in de buurt. Omdat het gif, dat naar wortels ruikt, een bron van gevaar zal zijn. Deze gifstoffen kunnen zelfs het zenuwstelsel aanvallen.
Philodendron
hangende blad sierplanten, soorten hangende hangende sierplanten, hittebestendige hangende blad sierplanten
Je moet niet omgaan met het sap van deze plant. Omdat het sap huid- en mondirritatie, irritatie, maag, zwelling van de keel, brandende pijn en ademhalingsproblemen kan veroorzaken. Ernstiger lichaamsreacties zijn zeldzaam. Het is echter het beste om preventieve maatregelen te nemen door de Philodendron buiten het bereik van kinderen en huisdieren te houden. Deze plant is ook een type hangende sierplanten.
Cypress Engels / Engels Taxus
giftige sierplanten om ons heen, giftige sierplanten hoaxes, giftige sierplanten, giftige sierplanten ter wereld, de meest giftige sierplanten
Bijna alle delen van deze plant zijn giftig, vooral de zaden. Maar de bessen zijn nog steeds redelijk veilig. Er is ook een alkaloïde-gehalte in deze plant kan verlamming, epileptische aanvallen veroorzaken, en als de effecten extreem zijn hartfalen veroorzaken.
Maretak
giftige sierplanten hoax, giftige sierplanten, giftige sierplanten in de wereld, dodelijke giftige sierplanten, sier maar giftige planten
Dit parasitaire plantenprobleem kan de dood veroorzaken of niet, er wordt nog steeds over gedebatteerd. Maar maretak veroorzaakt zeker spijsverteringsproblemen, vertraagt ​​de hartslag en veroorzaakt hallucinogene effecten als het in overmatige hoeveelheden wordt geconsumeerd. De slechte effecten kunnen ook je geliefde huisdier overkomen.
Zijn er giftige sierplanten die je onderhoudt? Sierplanten zijn dus giftig. #RD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in