Ooit gehoord van een dier genaamd ‘manatee’?
Zeekoeien worden soms ook wel & # 39; zeekoeien & # 39; of & # 39; zeekoeien & # 39 ;. Zijn lichaam is zo dik. Ongetwijfeld is Manatee een van de gigantische zeezoogdieren. Over het algemeen leven ze in warm water in subtropische gebieden, zoals het Caribisch gebied en Florida.
zeekoeien en doejongs, vertaal zeekoeien, runder zeekoeien, zeewolf vis, foto's van zeekoeien, zeewijzige doejong, zeekoeien zijn, doejong koeien, zeekoeien in Indonesië, zeekoeien zijn, zeekoeien van Indonesië, zeekoeienZeekoeien, koeien of zeestieren – afbeeldingsbron: spectrumlocalnews.com

Een korte classificatie en feiten over zeekoeien:
Koninkrijk: Animalia
Phylum: Chordata
Klasse: zoogdieren
Bestelling: Sirenia
Familie: Trichechidae
Geslacht: Trichechus
Latijnse naam: Trichechus Manatu
Type: Zoogdieren
Dieet: Herbivor
Grootte: 2,8-3,6 m
Gewicht: 400-550 kg
Maximale snelheid: 22 km / uur
Levensduur: 50-70 jaar
Lifestyle: eenzaam
Beschermingsstatus: bedreigd
Kleur: grijs, bruin
Huidtype: zacht
Favoriete eten: zeewier
Habitat: rivier met trage stroming en warme kustwateren
Hoofdprooi: zeewier, bloemen, algen
Roofdieren: haaien, mensen
Speciale kenmerken: dikke, gerimpelde huid, vinnen zonder hoef
Zeekoeien zijn grote zeezoogdieren
Gemiddeld is een zeekoe 500 kg. Ze kunnen 4,5 meter groot worden. Vrouwelijke zeekoeien hebben meestal een groter lichaamsgewicht. Maar natuurlijk is hun grootte nog steeds inferieur aan de blauwe vinvis. Ongeacht het gewicht is er zelden een zeekoe die meer dan 70 jaar heeft overleefd.
zeekoeien, zeekoeien zijn, zeekoeien zijn, zeekoeien wiki, Indonesische zeekoeien, dierlijke zeekoeien, een habitat zeekoeienzeekoeien – afbeeldingsbron: fishingboating-world.com
Habitat Manatee
De meeste tijd van de zeekoe wordt doorgebracht met grazen in ondiep, warm water. Als herbivoren consumeren ze alleen waterplanten zoals zeewier en algen. Maar er zijn ook soorten zeekoeien die kleine vissen kunnen eten. Dat is vaak per ongeluk.
De favoriete habitat van Manatee is in ondiep, warm moerasland. Daar zullen ze zoeken naar voedsel, liggend of liggend. Zeekoeien zijn zoogdieren, dus ze hebben geen kieuwen. Wanneer ze in water duiken, moeten ze onmiddellijk aan de oppervlakte komen om te ademen.
Zeekoe fokken
Over een paar jaar zullen zeekoeien zich eenmaal vermenigvuldigen. De zwangerschapsperiode zelf is vrij lang, wat bijna een jaar is. De moeder haalde net een baby zeekoe uit. Gedurende 12-18 maanden zal de moeder bezig zijn met het spenen van haar nakomelingen.
Zeekoeien leven meestal in grote groepen, met meer dan 20 leden. Dit feit is zeker vrij uniek, omdat zeekoeien eigenlijk solitaire dieren zijn. Ze brengen hun tijd liever alleen door. Behalve de vrouwtjes die moeder zijn geworden. Omdat ze altijd bij hun kinderen zullen zijn.
Zeekoe en zeemeermin
Gebaseerd op oude folklore en Afrikanen, worden zeekoeien vaak geassocieerd met zeemeerminlegendes. Ze geloven dat zeekoeien heilige of heilige dieren zijn. Dus de wet om lamantijnen te doden is een zonde. Maar Zuid-Amerikanen jagen graag op zeekoeien, omdat ze hun botten en vlees voor medicinale doeleinden willen gebruiken.
Hoewel de verhalen over zeekoeien en doejong / doejong zo populair zijn, is doejong geen andere naam voor zeekoeien. Dugongs maken ook geen deel uit van het lamantijntype. Ze zijn inderdaad met elkaar verbonden, beide Sirenia (zeekoe), maar beide zijn duidelijk verschillend. Zeemeerminstaarten vertakken zich en lijken meer op vissen. Terwijl de staart van de lamantijn platter en breder is als een paddler. De vorm van de schedel is ook anders.
Dus het is duidelijk, ja, dat zeekoe en doejong / doejong inderdaad niet hetzelfde zijn. Zeekoe, vet kalf. #RD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in