Huisdieren die kunnen worden getraind. Al miljoenen jaren leeft de fauna vrij zonder regels en vertrouwt ze alleen op hun natuurlijke instincten. Dus, als je probeert huisdieren te temmen, zelfs dieren op te leiden om een ​​ethiek uit te voeren, wees dan zo geduldig als je kunt. U moet zich ervan bewust zijn dat het niet eenvoudig is om met elk natuurlijk mechanisme te knoeien.
Denk na over wat er in de hoofden van dieren zit wanneer u hen vraagt ​​om te poepen in de plaats die u verstrekt. Ze begrijpen niet. Ze kennen de reden niet. Uw huisdier weet niet dat u zich zorgen maakt over alle meubels, tapijten en muren van een huis dat net is geverfd. Dieren bouwen alleen gewoonten op van stimuli die worden verteerd door hun natuurlijke instincten.
Daarom moet u, voordat u dieren grootbrengt met het doel ze te trainen zoals u wilt, zoveel mogelijk informatie verzamelen. Ken de lijst van soorten die kunnen worden getraind, evenals soorten die geen hoop hebben op training. En in het tweede geval moet u het gewoon opgeven.

1. Huisdieren die kunnen worden getraind
* Katten, * konijnen en * fretten
Instinctief begraven katten, konijnen en wezels vaak hun ontlasting, zodat je de drie gemakkelijk kunt trainen om op hun plaats te poepen. Maar ze hebben natuurlijk ook een periode van aanpassing nodig in de nieuwe omgeving. Als er vuil is, wees geduldig. Neem het voorzichtig mee en plaats het in de juiste container, zodat de kat, fret of konijn dat u bewaart het kan emuleren.
tamme huisdieren, huisdieren die getraind kunnen worden, huisdieren die gemakkelijk getraind kunnen worden, huisdieren die getraind kunnen worden, huisdieren die getraind kunnen worden, foto's van kittens en puppy'shonden en katten kunnen ook worden getraind – afbeeldingsbron: litlepups.net
* Hond
Er zijn veel tips over het trainen van honden die verspreid zijn over verschillende sites en boeken. Het meest effectief is echter om een ​​voorbeeld of demonstratie te geven. Stel je voor, stel je de gedachten van je hond voor en voer de bewegingen uit die je wilt dat ze volgen.

* Mini paard
Je moet onthouden, hoewel het alleen de grootte van een labrador is, is een minipaard nog steeds een ongemakkelijk paard in huis. Ze hebben dezelfde houding en gewoonten als een paard van normale grootte. Daarom is het beter om een ​​minipaard te trainen als je het buitenshuis doet.
* Pocket dieren
De term zakdier verwijst naar schattige knaagdieren, zoals muizen, gerbils, huismuizen, hamsters, chinchilla's, cavia's, suikerzweefvliegtuigen en andere schattige wezens. Als natuurlijke prooi hebben ze het instinct om te blijven bewegen en rennen. Dus wanneer ze uit de kooi komen, moet je een code geven in de vorm van een container die is gevuld met vuil of de basis van de kooi, zodat ze niet rond het huis rondslingeren.
* Vogels
huisdieren die getraind kunnen worden, huisdieren die gemakkelijk getraind kunnen worden, huisdieren die getraind kunnen worden, huisdieren die getraind kunnen wordenLovebird is een van de dieren die kunnen worden getraind – afbeeldingsbron: mediaganpatih.com
Hoe groter het formaat van de vogel, zoals papegaaien en oudere broers en zussen, hoe gemakkelijker het is om te trainen. Je moet echter voorzichtiger zijn. Observeer hun gedrag en wees je bewust van de unieke bewegingen die coderen die ze moeten poepen. Je kunt dus reageren door de vogel naar het toilet te verplaatsen of een krant onder de vogel te leggen.

2. Belangrijke punten bij het trainen van dieren
Het trainen van huisdieren is niet meteen een kwestie. Je moet stap voor stap doorlopen om de gewenste resultaten te krijgen. Nou, er zijn een paar punten die je moet weten wanneer je huisdieren thuis traint, namelijk:
Langharige dieren, zoals sommige rassen van katten, honden en konijnen, kunnen moeite hebben met het gebruik van een bak met kak, omdat deze wordt onderbroken door dik haar waardoor vuil gemakkelijk kan blijven kleven. Daarom moet je hun haar steil maken om het netjes, schoon en niet te storend te houden.
hoe honden te trainen om te poepen in de badkamer, hoe honden te trainen niet om onzorgvuldig te poepen, hoe honden te trainen om niet zorgeloos te plassen, hoe honden te trainen om te poepen in het toilet, hoe volwassen honden te trainen, hoe honden te trainen om te plassen in de badkamer, hoe honden te trainen die in het toilet urineren, hoe honden te trainen om op hun plaats te plassen, hoe honden te trainen om in het toilet te plassen, hoe honden te trainen om op hun plaats te plassenhond poepen
Strooisel tijdens de training is normaal omdat dieren nog steeds het aanpassingsproces doorlopen. Als het "incident" echter blijft optreden, kan er een ernstig gezondheidsprobleem zijn en moet u een dierenarts raadplegen.
Soms kunnen we niet alles bepalen. Sommige soorten fretten hebben de neiging om poepgedrag te vertonen in een hoek van hun favoriete huis. Sluit er vrede mee en verplaats hun kakcontainers naar die plek om het jullie twee gemakkelijker te maken.
Om "incidenten" van poepen in knuffels te voorkomen, moeten mensen gevoeliger zijn voor veranderingen in het gedrag van huisdieren. Het kan zijn dat sommige slim genoeg zijn en begrijpen dat ze je niet met vuil mogen bevlekken. Er zijn echter momenten waarop ze een teken van ongemak geven, waarop u moet reageren om het onmiddellijk in de kakcontainer te plaatsen. Of, als de veiligste preventieve maatregel, moet u een oude stoffen handdoek of een doek als een "schild" voorbereiden.
Elk proces vereist geduld. Elk dier heeft een andere leersnelheid. Leer uw huisdier dus kennen en blijf proberen tot hij ordelijker kan poepen.

3. Huisdieren die niet kunnen worden getraind
Niet alle huisdieren zijn bereid en in staat om menselijke bevelen uit te voeren, dus sommigen van hen, sommigen kunnen geen reeks oefeningen ondergaan. Voor de volgende diersoorten dieren die niet kunnen worden getraind, moet u stoppen met proberen, omdat het tevergeefs is:
* Reptielen
Hagedissen, slangen, kameleons, schildpadden en verschillende andere reptielen zijn erg gehecht aan hun natuurlijke instincten. Reptielen zijn dieren die het meest gehecht zijn aan hun instinct. Maak je echter geen zorgen. Ze poepen niet vaak. Om ongewenste "incidenten" te voorkomen, hoeft u alleen maar te kijken of er aanwijzingen zijn die hun gedrag veranderen.
* Decoratieve vis
Je hoeft het niet goed te maken. Hoewel vissen zoveel poepen als wat dan ook, zullen ze je bank of bed niet vervuilen, toch? Dus geef het gewoon op. U hoeft uzelf niet lastig te vallen door ze te trainen.
Terwijl voor dieren die kunnen worden getraind, geduld de belangrijkste sleutel is. Bovendien moet u elk "incident" en chaos beschouwen als een opwindende ervaring die uw geheugen waard is. Vergeet niet, wees niet te hard voor dieren, omdat stress en stress de zaken alleen maar erger maken. Evenzo over huisdieren die gemakkelijk zijn te trainen. Succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in