Hoe plant je sla in een polybag? Vind je het nog steeds moeilijk om manieren te vinden om gewassen te planten, omdat je geen grote stukken land hebt? Als je het probleem voelt, moet je manieren zoeken om sla in een plastic zak te planten. Voor degenen onder u die groenten in uw tuin willen telen, maar geen tuin hebben die groot genoeg is, is er een zeer eenvoudige oplossing voor u, namelijk planten met behulp van polybags. Een voorbeeld is het planten van sla in een plastic zak.
Hoe sla in een polybag te planten
Sla met de Latijnse naam Lactuca Sativa is een van de groenteplanten die meestal groeit in gematigde klimaten, en kan ook in lage tropische klimaten. Sla vind je meestal als salade of salade. Deze sla behoort tot de klasse Magnoliopsida en de Orde Asteraceae. Sla is een van de groenten die veel mineralen bevat, zoals fosfor, jodium, ijzer, zink, koper, kobalt, mangaan en kalium.
Lees ook = hoe hydrocultuur sla groeien
Terug naar de discussie over hoe je sla in een polyzak plant, zijn de benodigde materialen ook niet moeilijk te vinden. Als je niet kunt wachten om te weten hoe je sla in een polybag plant, zijn hier de manieren:

Zaadvoorbereiding
hoe sla in een polybag te planten - zaden van slazaden
Om sla te planten, moet je natuurlijk de zaden voorbereiden. Omdat er verschillende soorten sla zijn, kunt u eerst bepalen welk type sla u wilt planten. Soorten sla om uit te kiezen zijn Boston sla, kom sla en losse bladsla. Hoe sla in een polybag te planten is niet veel anders, dus je kunt het type sla kiezen zoals je wilt.
Sla-groeimedia bereiden
De volgende manier om sla in een polybag te planten, is door de plantmedia te bereiden. Omdat u een polybag gebruikt, moet u de schil en de compost voorbereiden met een verhouding van één op één. Meng het plantmedium totdat het grondig is verdeeld. Eenmaal gelijkmatig verdeeld, plaatst u uw groeimedia in een plastic zak totdat u voelt dat het voldoende is om sla te planten. Zorg ervoor dat er geen lege onderdelen op de polybag zitten, de manier is om deze plat te maken. Zorg ervoor dat het niet te dicht is, dit is omdat het gemakkelijker is voor slawortels om zich te ontwikkelen en omdat water gemakkelijker stroomt.
Slazaden zaaien
hoe sla in een polybag te planten
Als je een bak hebt, kun je slazaden in de bak zaaien. Maar als je het niet hebt, kun je je zaden zaaien met elke container die je hebt geleverd. Wat u moet doen bij het zaaien van slazaad is:
Week de slazaden eerst een nacht met warm water.
Verspreid de slazaden in de zaailingencontainer die u hebt voorbereid.
Nadat de slazaden ongeveer een week behoorlijk goed groeien, breng ze over in een polyzak.
Sla planten
hoe sla in een polyzak te cultiveren
Plant slazaden met vier of vijf bladeren, dus wees voorzichtig bij het verwijderen van de zaailingen zodat ze niet beschadigd raken.
Sla kweken
Als je van organische planten houdt, gebruik dan natuurlijke meststoffen zoals mest of kunstmestlocatie. Breng bemesting op de groeimedia aan voordat u de zaden overbrengt naar de groeimedia.
beregening
Aan het begin van het verplanten van zaailingen, is de juiste manier om sla in een polyzak te planten, de sla elke dag water te geven totdat u voelt dat uw sla goed leeft. Daarna geef je net genoeg sla net genoeg water, omdat sla niet echt water nodig heeft.
Oogst Sla
volgorde van het planten van sla in een polybag
Sla wordt meestal geoogst wanneer deze twee maanden oud is. Als je de toon permanent wilt oogsten, trek je de sla gewoon naar de wortels. Maar als niet, kunt u het snijden.
Dat is hoe je sla in een polybag plant die je kunt doen. Veel geluk en veel geluk. Lees ook groenten kweken op de startpagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in