Wat is een hittebestendige hangplant? Zoals u weet, zijn er enkele planten die beter of mooier zijn wanneer ze op een hoge plaats worden geplaatst of opgehangen. Dit is natuurlijk niet zonder reden, er zijn verschillende factoren die ervoor zorgen dat planten beter worden opgehangen, zoals bungelende takken en er goed uitzien als ze worden opgehangen, er zijn ook planten die veel zonlicht nodig hebben, zodat ze worden gemaximaliseerd wanneer ze worden geplaatst bovenop. Niet alle opgehangen planten zijn echter hittebestendig, dus je moet begrijpen welke hangende planten hittebestendig zijn en welke niet.
Lees ook = hangende hittebestendige sierplanten
Dus u kunt beter begrijpen welke hangplanten hittebestendig zijn en welke niet, hier zijn de namen van hangplanten die hittebestendig zijn.

Pelargoniums
de namen van hangende planten die hittebestendig zijn
Deze hittebestendige hangplant wordt ook vaak een geranium genoemd. De bladeren van de plant hebben lange stelen, dus ze zien er mooi en aantrekkelijk uit wanneer ze in de voortuin van uw huis worden gehangen. Bloemen van deze geraniumplant zijn rood en er is ook een witte kleur in het midden. Dus het ziet er zo harmonieus uit.
Uw huis zal er gegarandeerd mooi en gemakkelijk uitzien door deze bloemen. Als je wilt dat deze bloemen goed groeien en vaker groeien, is de zorg alleen nodig om ze te bemesten. Wat deze plant uniek maakt, is gedijen, deze plant heeft 4 tot 6 uur blootstelling aan de zon nodig. En als deze plant op een vochtige plaats staat, kan deze plant beschimmeld zijn.
Chrysanthemum bloem
witte chrysanthemum hangende planten die hittebestendig zijnwitte chrysanthemum hangende planten die hittebestendig zijn
De volgende hittebestendige hangende plant is een chrysantenbloemplant. Chrysanthemum planten of vaak aangeduid als seruni bloemen is een van de nationale bloemen van Japanse burgers & # 39; trots. Deze bloem heeft een zeer geurig aroma, zelfs de bloem kan worden gebruikt als theegeur, weet je.
Deze hangplant is een van de planten die heel gemakkelijk te verzorgen is en heeft ook mooie mooie bloemen. Van deze plant kan gezegd worden dat het een plant is die graag wordt blootgesteld aan direct zonlicht.
Zygocactus planten
zygocactus soorten sierplanten voor buiten, hittebestendig
Deze hittebestendige hangplant heeft in principe ook veel zonlicht nodig om optimaal te kunnen groeien. De bloem van deze plant is zeer goed van vorm. Maar voor sommige mensen zullen ze ongeduldig zijn om deze plant te behouden vanwege de langzame groei.
Petunia Plant
bloeiende hangende petunia-planten die hittebestendig zijnbloeiende hangende petunia-planten die hittebestendig zijn
De volgende hittebestendige hangplant is de petuniaplant. Deze plant heeft ook voldoende direct zonlicht nodig om optimaal te groeien. Planten die een kleur hebben zoals de naam die paars is, zijn erg mooi wanneer ze als sierplant in uw huis worden gebruikt. Om voor deze plant te zorgen als je hem wilt behouden, hoef je hem alleen 's morgens of' s avonds water te geven, zodat de temperatuur van deze plant wordt gehandhaafd.
Lees ook = de voordelen van sierplanten voor het menselijk leven
Parijse lelies
soorten sierplanten opknoping parijs leliessoorten sierplanten opknoping parijs lelies
De volgende hittebestendige hangplant is de lelieplant van Parijs. Deze Parijs-lelie kan groeien op plaatsen die worden blootgesteld aan direct zonlicht, omdat deze planten zich in principe snel aanpassen aan de omgeving. Deze plant wordt ook vaak gebruikt als sierplant omdat hij prachtige witte bloemen heeft.
Portulaka planten
mooie hangende bloemwarmte portulakamooie hangende bloemwarmte portulaka
De laatste hittebestendige hangende plant is de portulaka-plant. Bijna hetzelfde als de meeste vorige planten, deze plant heeft ook direct zonlicht nodig om optimaal te leven.
Dat zijn enkele collecties hangende planten die de hitte van de zon kunnen weerstaan. Ik hoop dat je je kennis kunt vergroten. Lees ook hoe u sla in een polybag plant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in