Wie is niet verliefd op witte tijgers?
Van alle tijgers heeft deze witte een speciale charme en schoonheid. Zelfs volwassenen en kinderen zijn absoluut geïnteresseerd in het schrijven van deze tijger. Alleen al qua uiterlijk en kleur wordt de witte tijger als uniek, exotisch en mystiek beschouwd. Er zijn zelfs enkele mythen of valse feiten die zich al in de gemeenschap hebben verspreid.
boze witte tijger, witte tijger komt uit, prabu siliwangi witte tijger, witte tijger hd, png witte tijger, siliwangi witte tijger, occulte witte tijger, witte tijger vs leeuw, witte tijger vs gestreepte tijger, witte tijger isEen boze witte tijger in water – afbeeldingsbron: ask.fm
Hier zijn de feiten over de witte tijger:
De witte kleur van de witte tijger is afkomstig van een zeldzaam en uniek (recessief) gen van de Bengaalse tijger. Geen albino. Geen tijgersubsoort. Maar de witte tijger groeit sneller en groter.
Lichtwitte beige tijgerbont met lichtbruine en grijze strepen. Zijn gezicht is wit en zijn neus is roze. Zijn ogen zijn saffierblauw, groen of geel.
Tot nu toe leven alle witte tijgers in gevangenschap, geen van hen zwerven in het wild.
De eerste waarneming van de witte tijger werd geregistreerd tussen 48-1000 AD. Zeven witte tijgers zijn te vinden in Jiangxi, Fujian, Guandong en Hunan (China).
Volwassen mannelijke tijgers wegen tussen 190-260 kg en lengte tussen 2,4-3,1 meter, terwijl volwassen tijgers ongeveer 158 kg wegen en lengtes tussen 2,1-2,6 meter. Hun hoogte ligt in het bereik van 80-110 cm.
Topsnelheid of de hoogste snelheid van de witte tijger is 96 km per uur.
De levensverwachting van witte tijgers in het wild is ongeveer 12-15 jaar. Maar ze kunnen tussen 10-20 jaar in gevangenschap leven.
Witte tijgers zijn carnivoren, dus eten ze vlees en jagen op andere dieren. Of het nu herten, buffels, apen, buffels, enz. Zijn
Witte tijgers zijn carnivoren, dus eten ze vlees en jagen op andere dieren. Of het nu herten, buffels, apen, buffels, enz. Zijn. Ooit konden ze ongeveer 18 kg vlees gebruiken.
wat is de witte tijger van Khodam, wat is de betekenis van een droom die wordt achtervolgd door een witte tijgerWitte tijger – afbeeldingsbron: headtopics.com
Historisch gezien worden witte tijgers in het wild gevonden in savanne, tropische regenwouden, moerassen, mangroven, rotsachtige gebieden, enz. Ze zijn naar verwachting een plek die bomen, water en voedselbronnen biedt. Ze passen niet in een sneeuwklimaat.
Vrouwelijke witte tijger is productief op de leeftijd van 3 jaar. Meestal bevallen ze van 2-3 kinderen. Kinderen zullen 2-3 jaar bij hun ouders blijven wonen terwijl ze leren hoe ze zelfstandig kunnen jagen en overleven.
Zoals de meeste tijgers, hebben witte tijgers ook sterke, waakzame en snelle kenmerken. Ze hebben lange en scherpe tanden en klauwen.
Witte tijgers inclusief solitaire dieren, dus ze voelen zich prettiger om alleen op hun territoriale grondgebied te wonen.
Witte tijgers zijn nachtdieren, dus ze zijn 's nachts actiever om op voedsel te jagen.
Witte tijger is goed in zwemmen.
Tot nu toe heeft hij slechts 200 witte tijgerpopulaties in gevangenschap en dierentuinen voorspeld.
Witte tijgers hebben geen roofdieren, behalve mensen.
Eigenlijk is de witte tijger geen bedreigde diersoort. Genafwijkingen komen echter van nature voor bij 1 op de 10.000 Bengaalse tijgers.
Heeft iemand deze speciale tijger persoonlijk ontmoet? #RD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in