Na het bespreken van dierennamen uit de Engelse letter F, proberen we nu een lijst te maken van dierennamen uit de Engelse letter E. Welk dier heeft u in gedachten?
Nou, hier zijn de namen van dieren uit de Engelse letter E:

1. Adelaar / Adelaar
groot adelaar, groot adelaarstype, groot adelaarsbeeld, groot adelaarsvoedsel, groot adelaarstype
Alle adelaars maken deel uit van de Accipitridae-familie. Ze worden verenigd met havik of vlieger, vlieger of vlieger, kiekendief of warboel en gieren. De adelaar heeft de reputatie een grote en knappe roofvogel te zijn. De poten zijn scherp en de bek heeft een stoere indruk. Bovendien is het zicht van de adelaar erg goed. Dus worden ze een van de dieren met het beste zicht.
2. Aardwormen
dieren die in de grond leven, dieren die in de grond zijn
Deze ongewervelde dieren zijn buisvormig of langwerpig. Ze hebben geen ruggengraat. Maar het lichaam heeft een onderscheidende laag die beweging op de grond helpt. Ze ademen door de huid, niet door de longen. Dit wezen heeft geen mannelijke en vrouwelijke partner nodig om te bevallen. Een worm alleen is voldoende om nakomelingen (hermafrodiet) te produceren.
3. Oorworm / Cocopet
Engelse Tomcat, Engelse Tomcat
Ongeveer 2.000 soorten oorwormen leven over het hele continent, behalve in Antarctica. Ze zien eruit als een plat lichaam. Zijn maag gaf ook een soort tang of tang. Dit deel is erg handig voor jagen, overleven en seks. Dieren uit de Dermaptera-orde leven in spleten, nissen of verborgen plekken.
4. Oostelijke koraalslang (Micrurus fulvius)
diernaam letter e, lijst van diernamen letter e, diernaam van letter e, diernaam eerste letter e, diernaam van letter e in engels
Deze giftige slang leeft in de Verenigde Staten, precies in het zuidoosten. Dit gestreept heeft een lichaamspatroon dat lijkt op een kleine gele ring en zwart-rode of oranje strepen. Hun grootte is relatief klein, ongeveer 1,2 meter. Zodat het ook niet zo veel kan produceren. Het effect van de aanval was niet zo fataal. Maar je moet waakzaam blijven, omdat het gif neurotoxines bevat die zenuwweefsel verstoren.
5. Echidna
Midong Ekidna, ten oosten van Papoea-Nieuw-Guinea
Dit unieke eierleggende zoogdier is een mierenconsument. Ze wonen in Papoea en Australië. Er zijn in totaal vier echidna-soorten. Drie van hen, met lange snavel, zijn in Papoea. Een andere echidna, met een korte bek, bevindt zich in Australië. Echidna begeleidt vogelbekdier als zoogdieren die eieren leggen. Zodat beiden behoren tot de orde van monotremes of monotremes.
6. Paling / paling
schoon water paling voedsel, schoon water paling voedsel, schoon water paling voedsel, schoon water paling voedsel, schoon water paling voedsel, schoon water paling veevoer, schoon water paling voer, de grootste zoet water paling, de grootste zoet water paling in de wereld , waterpaling reuze zoetwater, zoetwaterpaling, zoetwaterpalingclassificatie, zoetwaterpalingbedrijf, zoetwater sierpaling, zoetwaterpalingvee, soorten zoetwaterpaling
Deze lange vissen komen in de orde Anguilliformes. De vinnen zitten aan al hun boven- en onderkant. Paling beweegt het lichaam in golven. Ze bewegen heen en weer. De meerderheid van de palingen leeft in de zee. Er zijn ook mensen die in zoet water leven. Maar wanneer ze eieren leggen, keren ze meestal terug naar de zee.
7. Eidereend
dier met letter e, dier met voorletter e, foto van dier letter e, foto van dier uit letter e, dier eerste letter e, dier met eerste letter e, dier met eerste letter e
Dit unieke dier is een zee-eend die groot is. Ze wonen in Noord-Amerika, Noord-Europa en Siberië. Maar als ze zich vermenigvuldigen, gaan ze naar de noordpool. Om de effecten van kou te verdrijven, zijn ze uitgerust met dikke, comfortabele vacht. Vanwege de warmte van hun vacht plukken vrouwelijke eiders zich zelfs aan nesten. Mensen gebruiken vaak eider om kleding en beddengoed te maken.
8. Eland (Taurotragus oryx)
dier uit de letter e, diervoorvoegsel e, diernaam beginletter e, dier met beginletter e, dier met letter e, dier met voorletter e
Eland is een veel voorkomende antilope of hertensoort die wordt verspreid in Oost- en Zuid-Afrika. Ze zullen savanne en graslandhabitats bewonen. De grootte van een gewone eland is erg groot, waardoor het de tweede meest gigantische antilope is. De hoorns zijn ook lang en spiraalvormig. De staat van instandhouding als een dier met een laag risico (uitsterven).
9. Elektrische paling
foto van dieren met elektrische paling, foto van dieren met elektrische paling, speciale kenmerken van dieren met elektrische paling, kenmerken van dieren met elektrische paling, voorbeelden van dieren met elektrische dieren die elektrische energie hebben
Zoals de naam al doet vermoeden, kan deze vissoort schokkende elektriciteit produceren. Maar ze behoren eigenlijk niet tot de palingsoort, maar tot zwaardvis. Ze hebben elektrische wapens nodig, omdat hun territorium in modderig water ligt. Ze wonen in Amerika. Verspreid in rivierwater en moeraswater.
10. Eleonora’s Falcon / Falkon Eleonora (Falco eleonorae)
dier van letter e, diervoorvoegsel e, diernaam beginletter e, dier met beginletter e, dier met letter e, dier met voorletter e, foto van dierlijke letter e, dierfoto van letter e
Deze raptor heeft een gemiddelde grootte. Niet zo groot, niet te klein. Middelmatig. Maar ze worden nog steeds geclassificeerd als valk, die experts zijn in snelle vluchten. In de winter zullen ze in Afrika wonen. Terwijl ze in de zomer aan de kust van Zuid-Europa blijven.
11. Olifant
olifanten dieren zijn, Afrikaanse olifanten, olifanten welke dieren, olifanten intelligente dieren, voorbeelden van olifanten, filosofie van olifanten, foto's van olifanten, feiten van olifanten, identificatie van olifantenAfrikaanse olifant – afbeeldingsbron: newser.com
Olifanten leven in drie soorten. Er zijn Aziatische olifanten, Afrikaanse bosolifanten en Afrikaanse bosolifanten. Het grootste landdier in het universum valt op een Afrikaanse busholifant. Helaas is de staat van instandhouding van Aziatische olifanten en Afrikaanse busholifanten al kwetsbaar (uitsterven). Er zijn ook Afrikaanse bosolifanten die nog geen beoordeling hebben gekregen.
12. Olifantentrekker
dierlijke eerste letter e, dierlijke eerste letter e, dierlijke eerste letter e
Zijn naam is inderdaad ‘olifant’ alias olifant. Maar dit dier is geschud. Er is ook de naam & # 39; olifant & # 39; aanwezig vanwege zijn lange neus, die ons doet denken aan de slurf van de olifant. Ze werden onderdeel van Afrotheria met olifanten, tenrec, zeekoeien en gouden mol.
13. Elanden (Cervus canadensis)
dierlijke letter e Indonesië, dierlijke letter e zijn er 3, dieren van letter e, dier letter prefix e, naam van dier initiële letter e
Elanden is een van de grootste soorten van de hertenfamilie (Cervidae). Deze eland heeft verschillende ondersoorten. In Oost-Azië en Noord-Amerika is elk een van de meest jumbozoogdieren.
14. Emperor Penguin (Aptenodytes forsteri)
dieren die loyaal zijn aan hun partners
De zwart-witte vogel is de grootste soort pinguïn. Ze vestigden zich in Antarctica. In feite zijn ze de enige soorten die op Antarctica en in de winter kunnen broeden. Het mannetje zelf broedt twee maanden lang. Helaas wordt hun staat van instandhouding nu bijna bedreigd of bijna met uitsterven bedreigd.
15. Emu (Dromaius novaehollandiae)
emoe eieren, emoe eten, emoe ei, emoe is, emoe in Australië, emoe olie, emoe eieren, emoe vee, emoe olie verkopen, emoe foto's, emoe verkopen, emoe, emoe eten, dieren foto's emoe vogel
Deze endemische Australische vogel is erg groot en kan niet vliegen. Na de struisvogel werd de emu een van de grootste vogels. Ze leven meestal in het bos. Deze vogel eet graag insecten en planten.
Als je de volgorde, familie en soort wilt vinden, moet je ook de classificatie van deze dieren onderzoeken, ja. Dierlijke namen uit de letter E, Engels. #RD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in