Wat is de meest effectieve muggenspray? Muggen zijn een soort klein dier dat voor veel mensen vaak een probleem is vanwege de beet. Naast het veroorzaken van rode bultjes, veroorzaakt het ook jeuk. Dit is zeker heel verontrustend, vooral 's nachts wanneer voor het slapen gaan.
Er zijn veel manieren om muggen af ​​te weren, een daarvan gebruikt verschillende merken muggenspoelen die op de markt worden gevonden. Maar het is niet veilig als het gedurende een lange periode wordt gebruikt, omdat er chemische stoffen zijn. Om dit te overwinnen, kunt u daarom muggenwerende planten gebruiken. En hier zijn enkele van de meest effectieve muggenwerende planten die u kunt gebruiken:

De meest effectieve muggenwerende plant (basilicumplant)Basilicum Basilicum
Basilicum heeft een onderscheidend aroma dat wordt gehaat door muggen. Naast basilicum planten hebben etherische oliën die kunnen worden geëxtraheerd en gebruikt als een spray om muggen af ​​te weren. Plant een paar basilicumbomen in je huis, gegarandeerd muggen, dus niet bereid om het huis binnen te komen. Deze plant kan zelfs smaak aan voedsel toevoegen, weet je.
plant muggenspray geranium bloem / loopvlakgeranium muggenwerende planten
De meest effectieve muggenwerende plant heeft een stof die in de lucht kan vliegen, zodat deze de omgeving kan ontmoeten. Daarnaast zijn er ook stoffen die citroneol en geraniol bevatten die effectief zijn voor het afstoten van muggen. Omdat dat de oorzaak is dat veel lotionproducten afstoten door deze bloem te gebruiken.
Als je muggen met deze plant wilt afweren, is de methode door geraniums te plaatsen op de plek waar de wind binnenkomt. Het is de bedoeling dat de bladeren van deze planten tegen elkaar schuren. Bovendien is de afgegeven geur ook niet geliefd bij muggen.
Lees ook = de beste muggenwerende planten
de meest effectieve muggenwerende planten (lavendel)lavendel plant
Deze plant is niet alleen mooi vanwege de paarse kleur op zijn charmante bloemen. Maar het kan ook worden gebruikt als de meest effectieve muggenspray. Er zijn stoffen lynalyl-acetaat en linalool die worden gehaat door muggen. Gebruik lavendelbloemen door ze tegen het lichaam te wrijven om muggenbeten te voorkomen.
Bovendien kan deze plant muggen afstoten en de kamer verfraaien door lavendelbloemen in potten te planten. Zelfs het etherische oliegehalte van lavendel wordt ook gebruikt als een therapeutisch aroma.
kattenkruid natuurlijke muggenspray plantenkattenkruid natuurlijke muggenspray planten
Catnip-planten zijn een effectief natuurlijk muggenspray. In een recente studie bleek een van de belangrijkste actieve ingrediënten, nepetalacton, 10x sterker te zijn dan DEET (chemisch muggenwerend middel).
Lees ook = medicinale planten jicht en cholesterol
natuurlijke rozemarijn afstotende en muggen afstotende plantennatuurlijke rozemarijn afstotende en muggen afstotende planten
Rozemarijnplanten geven een geur af die muggen terughoudend maakt om te benaderen, omdat het aroma bijna hetzelfde is als telonolie. Als je het wilt proberen als de meest effectieve muggenwerende plant, kun je het in een gebied dicht bij het raam plaatsen. Deze plant groeit goed in voldoende zonlicht en water. Naast deze methode kunt u ook de bladeren op de huid wrijven.
muggenspray planten marygoldmuggenspray planten marygold
De meest effectieve muggenwerende plant is beter bekend bij Indonesiërs onder de naam van de Tai Frog Flower. Planten met bloemen in verschillende kleuren zoals rood, oranje en geel. Omdat de geur onaangenaam is, zijn muggen terughoudend om te naderen. Marygold bloemen kunnen de kamer van het huis verfraaien omdat de bloemen erg mooi zijn.

indoor muggenspray plantenindoor muggenspray planten
De behandeling van de meest effectieve muggenwerende planten is heel eenvoudig, alleen door water te geven en kunstmest aan te brengen. Momenteel worden veel citrosa in het huis geplaatst om als muggenwerende plant in de kamer te worden gebruikt. Citrosa-planten stoten bij aanraking een sterk aroma uit, zoals de geur van citroen. En natuurlijk zeer niet bevallen muggen en andere soorten insecten.
Zou handig kunnen zijn. Lees ook de soorten sierplanten en hun uitleg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in