Wat is de prijs van kip die u meestal op de markt koopt?
De gemiddelde prijs voor gesneden kip is Rp. 30.000,00. Maar er zijn ook speciale kippen die 35 miljoen roepia per hoofd kosten. Als u een paar wilt, moet u een budget van maximaal 70 miljoen roepia voorbereiden.
Kip komt in verschillende varianten of soorten. Gemiddeld zijn ze gemakkelijk te verzorgen. Ze zijn meestal ook volgzaam en vriendelijk voor mensen. Sommigen houden kippen om te eten, anderen gebruiken ze voor ‘decoratie’.

Welnu, hier is een lijst met de duurste kippen:
1. Cemani Kip
de duurste cemani-kip, de duurste cemani-kip ter wereld, de duurste cemani-kip in Indonesië, de duurste cemani-kip
Hier is het een kip met een prijs tot 35 miljoen roepia. Deze prijs is fantastisch voor pluimvee. Cemani-kip zelf is een zeldzaam Indonesisch inheems gevogelte. Het vlees is een van de duurste voedselbronnen geworden.
Zijn uiterlijk is ook uniek en anders. Alle delen van het lichaam, zelfs interne organen, zijn even zwart. Behalve de grijze tong, het witte ei en het donkerrode bloed. Cemani-kip wordt vaak geassocieerd met de wereld van mystiek of zwarte magie.
Er zijn twee soorten kip cemani. Er zijn gewone cemani-kip en walik cemani-kip. Hun opvallende verschil ligt in de vorm van de vacht. Kipveer Walik Walik zoals naar boven gericht. Geen wonder dat ze zeer worden gewaardeerd.
2. Kip Luikjager
de duurste kip ter wereld, de duurste kip foto, de duurste kip foto ter wereld, de duurste kip foto, de duurste sier kip, de duurste sier kip foto, de duurste Indonesische kippengevecht, de 7 duurste kip ter wereldChicken Liege Fighter – afbeeldingsbron: facebook.com
Deze onstuimige kip staat bekend als de duurste vechtkip. Een andere naam voor Liege Fighter is Luikse Vechter. In Frankrijk worden ze de Combattant de Liège genoemd. Deze kip komt inderdaad uit de stad Luik, Wallonië, Oost-België. Deze kip is zo sterk, sterk en duur. Het lichaamsgewicht is ongeveer 5-5,5 kg. In zekere zin behoren ze tot een grote kippengroep.
De vorm van de kip van de Luikse jager is ideaal. Zijn lichaam is lang en slank. Gespierde dijen. Zijn merg is dik, sterk en vrij lang. De poten zijn meer ladder dan andere kippen. De kleur is divers. Er zijn zwart, wit, geel, zwart-rood, goud, zilver, blauw-goud, geel blauw birchen en blauw birchen. Het algemene karakter van deze kip ziet er eng uit. Maar ze zijn mensvriendelijk. Deze kip is gekoppeld aan een gemiddelde prijs van 1,5 miljoen roepia.
3. Kip Deathlayer Kip
de duurste kip ter wereld, de duurste kip ter wereld, de duurste soort kip, de duurste kip, de duurste kip, de duurste kip prijs, de duurste kip foto, de duurste kipChicken Hen Deathlayer – afbeeldingsbron: yasminroohi.com
Een andere naam kip, Westfälischer Totleger omo, heeft veren en een mooie uitstraling. De ogen zijn als poppen en de staart is zo luxueus. Deze kippen behoren tot de duurste legkippen. Omdat ze zo productief zijn, ook al zijn ze oud.
Ze komen oorspronkelijk uit Duitsland. De mannetjes zijn 2 kg groot en ongeveer 1,5 kg bij vrouwtjes. Deze inheemse kip neigt gemakkelijk te worden behandeld in de tuin of achtertuin. Maar hun bestaan ​​is vrij zeldzaam. Het is niet verrassend dat de prijs 1,4 miljoen roepia is.
4. Olandsk dwergkip
de duurste soort kipChicken Olandsk Dwarf – afbeeldingsbron: lahapberita.blogspot.com
Deze gekleurde kip valt nog steeds onder de klasse kriel of kate kip. Hun veren zijn kleurrijk en hun lichamen zien er klein uit, dus ze worden & # 39; dwergen & # 39; genoemd. Zoals de naam al aangeeft, zijn ze begonnen op het eiland Oland voor de kust van Zweden (zuidoosten). Hoewel ze schattig zijn, zijn ze stoer. Deze kleine sierkip is zo energiek, elegant en uniek. De prijs ligt tussen honderdduizenden tot miljoenen roepia.
Het duurste type kalkoen
5. Zwart Spaans Turkije
soorten zwarte spaanse kalkoen kip, soorten zwarte spaanse kalkoen kip, soorten zwarte spaanse kalkoen, zwarte kalkoen kip
Kip met een ongewoon uiterlijk wordt meestal gebruikt als een luxe en exotische collectie. De zwarte kleur is metaalachtig en zo sprankelend. Wat meer is, deze zwarte Spaanse kalkoen is een van de oudste kalkoenraces. Ze komen uit Europa en zijn directe afstammelingen van kalkoenen uit Mexico. Net als kippen in het algemeen, zijn ze ook zo lief en vriendelijk.
6. Zweedse zwarte kip
de duurste kip, de duurste zwarte kip, de duurste sierkip, de duurste sierkip prijs, de duurste sierkip foto, de duurste kip op dit moment, de duurste kipZweedse zwarte kip – afbeeldingsbron: articleblog.info
Kip met een andere naam, deze Svart Hona, lijkt op het eerste gezicht op een kip cemani. Ze zijn beide zeldzaam. Maar Zweedse zwarte kippen zijn zeldzamer. Ze hebben ook fibromelanistische eigenschappen, waarbij het lichaam en de organen zwart zijn. Veren, benen, snavel, tong, lellen en vlees zijn zwart. Ze zijn net als andere inheemse kippen die vrij gemakkelijk te verzorgen zijn. De prijsklasse ligt tussen 1,4 – 4,2 miljoen roepia.
7. Kip Kadaknath
de duurste kip ter wereld, de duurste kip ter wereld, de duurste soort kip, de duurste kip in Indonesië, de duurste soort kip in Indonesië, de duurste kip foto, de duurste kip, de duurste soort kip, de duurste sierkip
Hier komt de hoogwaardige Indiase kip. Deze kip is afkomstig uit Madhya Pradesh, India, en heeft de bijnaam als & # 39; Kali Masi & # 39 ;, ook bekend als gevogelte met zwart vlees. Ja, de kenmerken zijn vergelijkbaar met chicken cemani. Ze zijn uniek en populair. In India is bekend dat deze kip gunstig is voor de behandeling. Bovendien is het vet vaak ook laag. Daarom is deze kip aan een hoge prijs gekoppeld.
8. Serama kip
soorten kippen over de hele wereld, soorten vechthanen van de wereld, soorten vechtkippenwereld, soorten kippen over de hele wereld, soorten sierkippen van de wereld, soorten van de mooiste kippen ter wereld, verschillende soorten kippen in de wereld
Een van de duurste kip komt uit Maleisië. Hun vorm is zeer uniek en schattig. Ze hebben een klein lichaam, maar hun zelfvertrouwen is zo groot. Ze zijn als miniatuurhanen met gezwollen borsten. In Indonesië wordt deze kip gewaardeerd met honderdduizenden tot miljoenen roepia.
Deze kippen worden meestal alleen als decoratie of metgezel gehouden en mogen niet in de wedstrijd worden opgenomen. Dezelfde kippenklasse bepaalt het gewicht. Klasse A heeft een gemiddeld gewicht van 350 gram. Klasse B ongeveer 500 gram. Klasse C is ongeveer 600 gram.
9. Bresse-kip
soorten rasechte en vrije uitloop kip, soorten vleeskuikens in Indonesië, soorten baka-vleeskuikens, soorten vrije uitloop vleeskuikens, soorten kip op basis van ras, soorten niet-rasechte kip, soorten vleeskuikens zijn goed, soorten van voederkuikens zijn goed
Dit type kippenvlees is afkomstig uit Frankrijk. van de naam, je kunt raden dat deze kip uit de provincie Bresse kwam. Ze broeden alleen in de Oost-Franse regio. Ook dat met strikte controles zodat ze goed kunnen fokken. Een van de bepalingen is dat kippenhouders minimaal 0,5 ha grasland in hun productiegebied moeten hebben. Zo kan een kip genieten van voldoende ruimte. Niet veel hebben deze speciale kip. Bovendien wordt slechts 5% van de Bresse-kippenpopulatie geëxporteerd.
Welke kip wil je hebben? Dus de duurste kip. #RD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in