Gewone mensen zijn erg bezorgd over de geur zelf. Naast het niet zelfverzekerd zijn, is er een angst dat zelfs mensen in de buurt zich ongemakkelijk zullen voelen. Daarom zullen mensen zich regelmatig baden of reinigen en parfum gebruiken.
Contrast met dieren, die inderdaad onverschillig zijn voor de geur van hun lichaam. Hoewel sommigen van hen wel stinken. Zelfs voor hen is de geur veel beter dan last hebben van hongerige roofdieren en nieuwsgierige mensen.

Hier is een lijst van 10 rotte geurende dieren in de wereld:
1. Hoatzin / Stinkbird
stinkdier, stinkend dier, stinkstaart dier, stinkstaart dier, stink klier dier, stekende dierlijke geur, meest stinkende dierHoatzin Birds – afbeeldingsbron: yasminroohi.com
De bijnaam ‘stinkbird’ aka rot ruikende vogel gaat vergezeld van sterke redenen. Deze zeldzame unieke vogel heeft het meest ongewone spijsverteringsstelsel onder alle vogels. Bacteriën in de voorste darm verteren voedsel, niet achterste darmbacteriën. Dit maakt het spijsverteringsstelsel vergelijkbaar met herkauwende zoogdieren of herkauwers zoals vee.
Hoatzin is een echte vegetariër. Ze verslonden alleen bladeren, fruit en bloemen. Dit vogelvoer geeft een onaangename geur af, vergelijkbaar met mest.
2. Zuid-Tamandua / Zuid-Tamandua
dieren die mieren eten zijn, dieren die mieren eten, dieren die graag mieren eten, dieren die mieren eten, mieren zijn voorbeelden van het eten van dieren
Mierenetende zoogdieren worden soms ook kleinere pangolines genoemd. Hoewel de grootte ervan niet vol is, blijven deze twee toeristen het doelwit van roofdieren zoals Jaguar. Het is gewoon zo dat de gast niet stil blijft als hij wordt aangevallen. Ze zullen een vieze geur afgeven die uit de belangrijkste anale klier aan de onderkant van de staart komt. Ruikt naar stinkdier. Bovendien is dit dier ook gewapend met een staart, lange klauwen en gespierde armen.
3. Bombardier Beetle / Bombardier Beetle
welk dier ruikt, de naam van het dier dat een geur afgeeft, de naam van het dier dat een vieze geur afgeeft, het dier dat naar scheet ruikt, het dier dat de geur van scheet heeftBombardier Beetle – afbeeldingsbron: pinterest.com
Zoals de naam al aangeeft, heeft deze kever een speciaal verdedigingssysteem. Als ze zich bedreigd en in gevaar voelen, wrijven ze over hun voorpoten. Op dat moment zal de vijand of aanvaller krimpen.
Omdat ze even later een hete chemische vloeistof, hydrochinon, uit hun lichaam spuiten. Een andere stof is waterstofperoxida. De combinatie van deze twee produceert een plakkerige vloeistof met een scherpe geur. Dit wapen is dodelijk voor andere insecten, niet voor mensen.
4. Gulo Gulo / Wolverine
Wolverine dieren zijn, foto's van Wolverine dieren, feiten van Wolverine dieren, wat is Wolverine dieren, Wolverine dieren, Wolverine dieren zijn, Wolverine dierenWolverine dieren – afbeeldingsbron: oregonconservationstrategy.org
De gespierde en felle carnivoor is een inspiratie voor Hollywood-films gespeeld door Hugh Jackman. Maar ze vergeten dat dit dier een van de meest stinkende ter wereld is. Dus ze worden vaak & # 39; vervelende kat & # 39; en & # 39; skunk bear & # 39 ;.
Technisch gezien komt wolverine nog steeds de Mustelidae binnen met fret Cs. Maar de geur van veelvraat is niet bedoeld om zichzelf aan te vallen of te verdedigen. Meestal gebruiken ze de anale klier voor sterke afscheidingen als een teken van seksuele bekwaamheid in het paarseizoen en versterken ze het territorium.
5. Koning Ratsnake
stinkende slang, of het stinkt, stinkende dieren, stinkende dieren, stinkende staartdieren, azijn stinkende dieren, stinkende klierdieren, stekende dieren
In termen van verdediging en aanval zijn slangen meestal synoniem met giftige beten of doodswurgingen, niet met een vieze geur. Maar deze slang is een uitzondering. Ze hebben ook vreemde bijnamen, die & # 39; stink snake & # 39; en & # 39; godin die stinkt & # 39 ;.
Ratenslangen hebben een postanale klier die een onaangenaam aroma afgeeft, vooral wanneer ze worden ingedrukt of bedreigd. Op het eerste gezicht lijkt deze slang geen gegevens te hebben. Maar het feit is dat ze tot 2,5 meter groot kunnen worden. Zijn prooi is ook een andere slang, waaronder Chinese cobra's.
6. Hupo / Hud-Hud / Hoopoe-vogel

Deze prachtige vogel uit Eurazië en Afrika ruikt niet altijd slecht. Maar wanneer een vrouwelijke hupo zijn eieren broedt of broedt, dan zal de natuurlijke klier in haar lichaam geuren produceren die zeker de eetlust zullen beschadigen. De geur is vergelijkbaar met karkas of rot vlees. Bovendien heeft deze vogel ook een hobby om zijn kak explosief te verwijderen, alsof het opzettelijk is zodat er niets op wordt aangetrokken.
7. Tasmaanse duivel / Tasmaanse duivel
dieren in het land van Australië
Als je de naam & # 39; Tasmnian Devil & # 39; hoort, herinner je je misschien een van de fictieve personages die zijn dodelijke vijand Bugs Bunny werden. In werkelijkheid zijn deze buideldieren inwoners van het eiland Tasmanië, Australië. Wanneer hij gestrest of mistig is, laat hij de stank los die hoorbaar is. Dus het roofdier dat hem probeert te benaderen zal opnieuw denken.
8. Zorilla / gestreepte bunzing
azijn ruikende dieren, pandanus ruikende dieren, vis ruikende dieren, wrang ruikende dieren, dieren ruikende dieren, modder ruikende dieren, rot ruikende dierenZorilla / gestreepte bunzing – afbeeldingsbron: aforeverquest.com
Naast wolverine is zorilla een van de andere Mustelid-leden die stinkt. Dit dier heeft een speciale anale klier om zijn territoriale gebied te markeren. Ze richten ook vaak chemische sprays op roofdieren zodat ze afschrikken en ze niet langer lastig vallen.
9. Muskusos
dieren die lichaam ruiken, dieren die scheten ruiken, dieren die ruiken, dieren stinken, dieren die stinken, dieren die scheten ruiken, dieren stinken klieren, dieren steken
Dieren uit deze kudde runderen, van een afstand, zien er verleidelijk uit. Maar als ze dichtbij zijn, kunnen ze ziek worden. In de vroege zomer, tijdens het broedseizoen, stoten de klieren in de stier een geurige vloeistof uit in de buurt van zijn ogen en kruipen ook in zijn vacht. Voor menselijke neuzen is deze geur niet aangenaam. Maar voor vrouwelijke muskox is deze geur erg interessant. Het vrouwtje bleef geduldig wachten op de resultaten van de gevechten van de mannen.
10. Stinkdieren / stinkdier
de meeste stinkende dieren voor s, zeer stinkende dieren, dieren die ruiken als wezels, noem dieren die ruiken, dieren die ruiken als wezels, dieren die ruiken als wezels, dieren die ruiken
Stinkdieren zijn een van de populairste geurdieren ter wereld geworden. Dicht bij skunk zijn is geen prettig idee. Omdat ze niet zullen aarzelen om hun trotse wapens te spuiten. Je zult zelfs moeite hebben om van het geurspoor af te komen. Dus de Humane Society in de Verenigde Staten geeft behoorlijk ingewikkeld advies. Je moet zuiveringszout, waterstofperoxide en afwasmiddel mengen.
Nadat je weet welke dieren het meest ruiken, moet je anticiperen op alle mogelijkheden. Laat het reukvermogen niet getraumatiseerd raken omdat het het meest onaangename aroma ter wereld is gepasseerd. Aldus de 10 meest rotgeurende dieren. #RD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in